RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSE

Esküvők

ESKÜVŐK SZERVEZÉSE

Részletes leírás

Minden ifjú pár álma tökéletes esküvőhelyszínt találni életük talán legszebb napjához. Különleges helyszín, melyhez életük végéig kellemes emlékek kötődnek, tökéletes kiszolgálás, amikor semmiben nem szenvedhetnek hiányt. Amennyiben Ön a „Nagy Napra” készül és keresi az ideális helyszínt, már meg is találta.

Nálunk a gyönyörű helyszín és kifogástalan szolgáltatás párosul, ahol minden teljesen az Ön igényeire szabható. A Hotel Ginkgo**** modern és hangulatos enteriőrrel, négycsillagos kényelmével és szolgáltatásaival biztosít garanciát élete egyik legszebb napjának sikeréhez.

Ha szeretné, hogy vendégei gondtalanul ünnepeljék Önöket, és nem szeretné őket az utazás fáradalmaival nehezíteni, mi az esküvőre érkező vendégek részére kedvezményes szobaáron biztosítunk elhelyezést, így érkezéskor átöltözhetnek, felfrissülhetnek, és másnap reggeli után kényelmesen búcsút vehetnek.

Ne feledje! Személyzetünk minden tagja azért dolgozik, hogy az esküvő előtti feszültségben a lehető legtöbb terhet vegyék le az Önök válláról és még varázslatosabbá tegyék e jeles napot.

Konzultáció, vagy ajánlatkérés céljából keresse Takács Viktor igazgatót a +36 30 254 7770, vagy a +36 62 532 532-es telefonszámon.

Valósítsa meg álmai esküvőjét a Hotel Ginkgo****-ban!

HOTEL GINKGO

Kapcsolódó szolgáltatások

 • Esküvői kellékek

 • Dekoráció készítés

 • Felszolgáló személyzet

 • Catering és egyéb szolgáltatások

 • Hangosítás

 • Erősítő

 • Mikrofon

 • Filmlejátszó eszközök

 • Vetítővászon

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Vendéglátó helyiségek

Ginkgo Hotel étterem

Ginkgo Étterem

Szállodánk éttermében svédasztalos büfféreggeli működik, amit reggel 6:30 és 10:00 óra között vehetnek igénybe vendégeink. A gazdag kínálat mellett kellemes, tágas környezet jellemzi éttermünket, amelyet a panoráma ablakok tesznek még természetesebbé.

Ginkgo Hotel bár

Ginkgo Bár

A földszinten található lobbi bár és business sarok széles italkínálattal, gyors WIFI-vel és LCD TV-vel napi 24 órában elérhető Vendégeink számára. Ideális tárgyaló és szociális helyiség, ahonnan könnyen elérhető a szállodai recepció és a rendezvénytermek.

Ginkgo Hotel terasz

Ginkgo Terasz

Szállodánk belső udvarán elhelyezkedő teraszunkon vendégeink a 90 éves Ginkgo Biloba fa társaságában fogyaszthatják el italaikat, illetve idillikus, természetes környezetben tölthetik el az időt családjukkal, vagy fogadhatják partnereiket.

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL

Üzenjen nekünk azonnal

Minden kérdésére válaszolunk

  Ginkgo Hotel****

  H-6800 Hódmezővásárhely, Zrínyi u. 2.
  GPS: 46.414492, 20.316322

  Telefon és Fax

  Tel: +36 62 532 532
  Fax: +36 62 532 533

  Minden kérdésére válaszolunk