RENDEZVÉNYEK SZERVEZÉSE

Konferenciatermek

Konferenciatermek

Részletes leírás

A Hotel Ginkgo**** tökéletes helyszínt biztosít konferenciák, szemináriumok, fogadások és bankettek, vagy akár születésnap, leány- vagy legénybúcsú, ballagás, esküvő, lebonyolításához. A 40-140m2 méretű, összesen 120 fő befogadására alkalmas, legmodernebb technikai igényeket kielégítő, könnyen átrendezhető, klimatizált, csendes rendezvénytermek wifi kapcsolattal és nappali fénnyel rendelkeznek.

Rendezvénytermeink befogadóképessége színházi, széksoros elrendezésben 30 (Rotary terem), 30 (Kiss terem), illetve 90 fő (Ilosfalvy terem). Konferenciatermeink iskolapadosan 20, 16, 40 résztvevő kényelmes elhelyezésére, U-alakos elrendezés esetén 14, 14, 30 fő befogadására alkalmasak.

A megbeszélések általános programja mellett szívesen összeállítjuk Önnek egyedi kívánsága szerint a találkozók teljes programját kísérőrendezvényekkel együtt. Kollégáink az Önök megbízható, professzionális partnerei a rendezvényszervezés területén.

A szálloda rendezvénytermeit vásárhelyi hírességekről neveztük el, így a rendezvényen résztvevők találkozhatnak például Ilosfavly Róbert operaénekes, illetve Kiss Lajos néprajzkutató, etnográfus, muzeológus nevével.

Szállodánkat nem csak a magával ragadó és napsütötte konferenciatermek teszik ideális rendezvényhelyszínné, hanem a rendezvények szervezésével kapcsolatos teljes körű kiszolgálás, események szervezése az előkészületektől a befejezésig.

Konferenciát, rendezvényt szervez Hódmezővásárhelyen? Jól felszerelt rendezvénytermet szeretne bérelni? Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran elérhetőségeinken!

HOTEL GINKGO

Kapcsolódó szolgáltatások

 • Catering és egyéb szolgáltatások

 • Hangosítás

 • Erősítő

 • Mikrofon

 • DVD-lejátszó

 • Vetítővászon

 • Lézer mutatópálca

 • Flip-chart

 • Projektor

 • LCD TV

 • Konferencia kellékek

 • Természetes megvilágítás

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Vendéglátó helyiségek

Ginkgo Hotel étterem

Ginkgo Étterem

Szállodánk éttermében svédasztalos büfféreggeli működik, amit reggel 6:30 és 10:00 óra között vehetnek igénybe vendégeink. A gazdag kínálat mellett kellemes, tágas környezet jellemzi éttermünket, amelyet a panoráma ablakok tesznek még természetesebbé.

Ginkgo Hotel bár

Ginkgo Bár

A földszinten található lobbi bár és business sarok széles italkínálattal, gyors WIFI-vel és LCD TV-vel napi 24 órában elérhető Vendégeink számára. Ideális tárgyaló és szociális helyiség, ahonnan könnyen elérhető a szállodai recepció és a rendezvénytermek.

Ginkgo Hotel terasz

Ginkgo Terasz

Szállodánk belső udvarán elhelyezkedő teraszunkon vendégeink a 90 éves Ginkgo Biloba fa társaságában fogyaszthatják el italaikat, illetve idillikus, természetes környezetben tölthetik el az időt családjukkal, vagy fogadhatják partnereiket.

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL

Üzenjen nekünk azonnal

Minden kérdésére válaszolunk

  Ginkgo Hotel****

  H-6800 Hódmezővásárhely, Zrínyi u. 2.
  GPS: 46.414492, 20.316322

  Telefon és Fax

  Tel: +36 62 532 532
  Fax: +36 62 532 533

  Minden kérdésére válaszolunk