GINKGO HOTEL & SZÁLLODA

Kapcsolati Információk

Ginkgo Hotel****

H-6800 Hódmezővásárhely, Zrínyi u. 2.
GPS: 46.414492, 20.316322

Telefon

Tel: +36 62 532 532

ÚTKÖZBEN IS SEGÍTÜNK

Megközelíthetőség

Repülővel a Budapesti Nemzetközi Repülőtérre fog érkezni. Ha vonattal szeretne tovább utazni, rögtön a reptéren felszállhat rá. Autóbérlésre is van lehetőség. A tömegközlekedést igénybe véve könnyen eljuthat a Népliget buszállomásra. Jegyvételre a kasszánál vagy a buszvezetőnél van lehetősége, az út időtartama 2,45-3,5 óra. A busz a buszpályaudvarra érkezik, 10-15 perces sétával érhető el a szálloda. Az 1-es busz 5 percre található gyalogosan, a Kórháznál kell leszálni. Amennyiben előre jelzi felénk, taxit is tudunk küldeni Önért.

Vonatok Budapestről két pályaudvarról indulnak: a Keletiből és a Nyugatiból. Jegyet vásárolhat a jegypénztárban, az út 3-3,45 órás. A vonat a Nagyállomásra érkezik. Az 1-es busz 5 percre található gyalogosan, a Kórháznál kell leszálni. Amennyiben előre jelzi felénk, taxit is tudunk küldeni Önért.

Budapestről

Haladjon az Üllői úton, a felhajtósávon hajtson le jobbra a Könyves Kálmán körútra, majd rögtön balra a Gyáli úti felüljáróra. Haladjon tovább a Gyáli úton, majd a Nagykőrösin, hajtson rá az M5-re.
Ne felejtse el megvenni autópálya matricáját! Hagyja el az autópályát a 159-es kihajtónál, kövesse az E68/M43, Arad / 47 / Hódmezővásárhely / Szeged észak irányt. A körforgalmat jobbra hagyja el, kövesse az 5, Szeged / E68 / 43 / Arad / 47 / Hódmezővásárhely útirányt. Hajtson ki a 11.számú kijáraton. A körforgalmat a 3. kijáraton hagyja el a 47-es út/Hódmezővásárhely irányában. Haladjon át további három körforgalmon. Ahogy beért Hódmezővásárhelyre, a vasutat keresztezve kanyarodjon balra az Ady Endre utcára, melynek végén lévő körforgalmat 2. kijáratnál hagyja el. Az első kereszteződésnél kanyarodjon jobbra a Dr. Imre József utcára, majd annak végén jobbra a Zrínyi utcára. Üdvözöljük Szállodánkban!

Szegedről

Haladjon a 47-es úton Hódmezővásárhely irányába, haladjon át négy körforgalmon. Ahogy beért Hódmezővásárhelyre, a vasutat keresztezve kanyarodjon balra az Ady Endre utcára, melynek végén lévő körforgalmat 2. kijáratnál hagyja el. Az első kereszteződésnél kanyarodjon jobbra a Dr. Imre József utcára, majd annak végén jobbra a Zrínyi utcára. Üdvözöljük Szállodánkban!

Belgrádból

Haladjon az E70/E75-ös úton, majd hajtson rá az E75-re. Miután átlépte a határt Röszkénél, haladjon az M5-ös autópályán. Ne felejtse el megvenni autópálya matricáját!
Hajtson ki a 159-es kijáratnál és csatlakozzon az E68/M43 / Szeged észak irányt mutató útra. Hajtson ki a 11.számú kijáraton. A körforgalmat a 3. kijáraton hagyja el a 47-es út/Hódmezővásárhely irányában. Haladjon át további három körforgalmon. Ahogy beért Hódmezővásárhelyre, a vasutat keresztezve kanyarodjon balra az Ady Endre utcára, melynek végén lévő körforgalmat 2. kijáratnál hagyja el. Az első kereszteződésnél kanyarodjon jobbra a Dr. Imre József utcára, majd annak végén jobbra a Zrínyi utcára.
Üdvözöljük Szállodánkban!

A szálloda Szegedről vasútvillamossal is könnedén megközelíthető, 250 m-re van a Kossuth téri megállótól.

A munkanapok reggeli és délutáni csúcsidőszakában 30 percenként közlekednek a TramTrain-járatok Szeged és Hódmezővásárhely között.

KERESSEN MINKET BIZALOMMAL

Üzenjen nekünk azonnal

Minden kérdésére válaszolunk

Írja meg véleményét szállodánkról!

    Minden kérdésére válaszolunk